دانشگاه علم و فناوری مازندران
نحوه همکاری : عضو هیئت علمی
وب سایت :
پست الکترونیک : m.afsharirad@ustm.ir
آدرس محل کار (1) : مازندران- بهشهر - بلوار دانشگاه - کیلومتر 3 جاده دریا- دانشگاه علم و فناری مازندران
آدرس محل کار (2) :
مقالات
  • Solving the Maximum Flow Interdiction Problem by the Ellipsoid Method, 6th International OR Conference in Moscow, Russia, Oct 2010.
  • Dynamic Interdiction Problem, 21st international Symposium on Mathematical Programming (ISMP) in Berlin, Germany, Aug 2012.
  • Maximum Dynamic Network Flow Interdiction Problem: New Formulation and Solution Procedures, Journal of Computers and Industrial Engineering (2013), 65(7), 531-536.
  • Two Extended Formulations for Maximum-Flow Network-Interdiction Problem, 2016, Networks, DOI:10.1002/net.21732, 10Feb2017.
  • «پيچيدگي محاسباتي و مسأله SAT» پروژه کارشناسي, با راهنمايي آقاي دکتر مجيد ميرزاوزيري, 1383, گروه رياضي، دانشکده علوم ریاضی، دانشگاه فردوسي مشهد.
  • «کنترل سيستم­هاي تصادفي با نگرش خاص بر نظريه صف»، پايان­نامه کارشناسي ارشد، با راهنمايي آقاي دکتر محمد هادي فراهي، 1385، گروه رياضي، دانشکده علوم ریاضی، دانشگاه فردوسي مشهد.
  • مساله ممانعت از بیشترین جریان شبکه: روش‌های حل جدید و تعمیم مساله به شبکه‌های پویا»، پایان نامه دکتری، با راهنمایی آقای دکتر حسین تقی زاده کاخکی، 1393، گروه ریاضی کاربردی، دانشکده علوم ریاضی، دانشگاه فردوسی مشهد.
  • «رابطه گراف­ ها و موسيقي؛ و اجراي عملي آن بر روي ساز سنتور»، ارائه شده در کنفرانس «کاربردهاي علم رياضي»، مرکز تربيت معلم شهيد هاشمي ­نژاد
  • ترجمه کليه مداخل مربوط به رياضيات آموزش رياضيات از دايره­المعارف خلاقيت، هوشمندي و استعداد به سفارش انتشارات رخداد نو (زير چاپ، توسط معاونت تحقيقات و توسعه وزارت کار و امور اجتماعي)
  • ارائه مقاله «مساله اينترديکشن پويا» در پنجمين کنفرانس بين المللي تحقيق در عمليات، تبريز، 1391
تمامی حقوق این سامانه برای دانشگاه علم و فناوری مازندران محفوظ است